Geen mens is goed genoeg om een ander te regeren zonder zijn toestemming.

Marketing toestemming

Visie Selectie & Advies B.V. gebruikt de door jou beschikbaar gestelde informatie om je op de hoogte te houden over onze:

 • visies, beschreven in onze blogs;
 • uitbreiding van oplossingen;
 • actuele vacatures van opdrachtgevers;
 • kennissessies.

Mocht je later toch beslissen om niet meer op de hoogte gehouden te willen worden dan kun je eenvoudig uitschrijven door op de link te klikken onderaan de e-mails of door een mail te sturen naar r.pigge@visie.com.

Wij gebruiken Mailchimp en CATS als ons Marketing automation platformen. Door je op te geven voor onze e-mail nieuwsbrief geef je aan akkoord te gaan dat de door jou opgegeven informatie wordt gebruikt door Mailchimp in overeenstemming met hun Privacy Policy and Terms en CATS in overeenstemming met hun Privacy Policy and Terms.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Wij zullen derhalve uw persoonlijke gegevens zorgvuldig beschermen en deze nooit aan derden beschikbaar stellen. Lees hier alles over ons Privacyverklaring

  Aanvinken als je op de hoogte wilt blijven

  Ja ik blijf graag op de hoogte!

  Je krijgt al genoeg e-mails binnen? Geen probleem: je kunt ook op de hoogte blijven door Visie te volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter.

  RenéUpdate voorkeuren E-mail marketing