Schulte Energie & Techniek

Door de sterke groei in onze organisatie van de afgelopen jaren was de behoefte er om meer structuur aan te brengen en de sterke punten van onze medewerkers optimaal te benutten. We waren toe aan een volgende stap in onze organisatie en kregen dit door de sterke groei van de afgelopen zelf niet op de juiste manier gedaan. Een frisse blik van buitenaf was hierbij nodig.

Rene is ons aangedragen door een bekende van ons welke erg goede ervaringen heeft met Visie. Een goed gesprek (open, rustig) waarbij er onderling de juiste klik was, was voor ons de aanleiding om met Visie aan de slag te gaan. Die frisse blik van buitenaf heeft Visie goed ingevuld.

De manier waarop Rene het traject benaderd en ingaat past bij onze organisatie. Het is een fijne gesprekspartner voor zowel onze monteurs als adviseurs en kantoor medewerkers. Een praktische benadering en methodiek volgde uit de gesprekken welke we in de praktijk goed te kunnen passen.

Als Schulte kunnen we Visie zeker aanbevelen bij andere bedrijven wanneer het op vraagstukken aankomt van organisatieontwikkeling, ontwikkeling van medewerkers en een andere kijk op bepaalde processen in het bedrijf.

Share this post:
RenéSchulte Energie & Techniek