Hepke Petter

Na ruim 36 jaar actief te hebben deelgenomen aan het arbeidsproces ben ik onlangs “slachtoffer” geworden van een reorganisatie en ben dientengevolge naarstig op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alsdan betreed je opnieuw de arbeidsmarkt en dat maakt dat je je opnieuw moet presenteren, positioneren en je zult moeten onderscheiden van vele anderen. In mijn ogen ben ik dus 1 van de vele kandidaten……
Via mijn netwerk kwam ik in contact met Visie, Rene Pigge, waarin we bovenstaande bespraken. In dit gesprek werd mij duidelijk dat ik weliswaar onderscheid kan maken, maar dat niet doe met containerbegrippen als “zelfstandig, gedreven en actief.” Want wie is dat niet?
Door Visie ben ik mij meer bewust geworden van mijn onderscheidende kwaliteiten, mijn expertise en daardoor mogelijkheden die ik in het bedrijfsleven heb. Maar ook hoe ik mijn kwaliteiten aan moet wenden, anders dan door het sturen van een sollicitatie- of motivatiebrief.
Door Visie heb ik weer (andere) energie gekregen en heb inmiddels de overtuiging dat dit zal gaan werken; ik hoop binnen afzienbare tijd op deze site te kunnen berichten hoe ik de toekomst in ga vullen.

Share this post:
RenéHepke Petter