Frank Lamers (Siemens Nederland BV)

In de afgelopen periode van ruim twee jaar heb ik het genoegen gehad om met René Pigge van Visie samen te werken en niet in de laatste plaats de resultaten te zien van zijn activiteiten. Dit heeft voor mij veel opgeleverd zowel zakelijk als persoonlijk. Zijn persoonlijkheid is zeer toegankelijk en altijd met een glimlach, maar pas op! Achter deze glimlach zit een serieuze man met een haarscherpe analyse van situaties op het gebied van zelforganisatie, leiderschap, teamsamenstellingen en organisatievraagstukken. Hij prikkelt door vragen te stellen en ogenschijnlijk basale voorbeelden te schetsen. Hij zet jou aan het werk, maar wel op de juiste route. “Welke is fout” zou hij zeggen. Zijn enthousiasme voor het vak spat er vanaf.

In de persoonlijke begeleiding legt hij graag de link tussen gedrag op het werk en het fysiek voelen van dit gedrag door “sportieve” activiteiten als onderdeel van het begeleidingstraject.

Eén van mijn favoriete onderwerpen, ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling, Empowerment en leiderschap heb ik diverse keren op tafel gehad en ervaren dat Rene een uitstekende gesprekspartner is en helpt de analyses te maken en richting te geven. Maar je moet het allemaal zelf doen! “ ik ga je niet vertellen welk boek je moet lezen”

Share this post:
RenéFrank Lamers (Siemens Nederland BV)