Jeroen Haandrikman

Jeroen Haandrikman

Voor iedere ondernemer/manager is het een uitdaging om collega’s, processen en doelen zo met elkaar te verbinden dat de prestaties van alle afdelingen verbeteren.
Binnen elk bedrijf zijn het de mensen die het verschil maken en bepalend zijn voor het succes. Wat ik zie is dat veel bedrijven zich blijven richten op prestaties maar dat daarmee het zicht op de visie, kernwaarden en echte prioriteiten is verwaterd. Dit zijn de bedrijven: die vastgeroest zijn in oude gewoonten, waarvan resultaten onder druk staan, faalkosten hoog zijn en productiviteit laag is.

Ik ben ervan overtuigd dat in elk bedrijf meer potentie zit, mits jij en al je collega’s een gemeenschappelijk doel voor ogen hebben. Je collega’s worden enthousiast en betrokken, als zij weten hoe je als bedrijf het verschil weet te maken en echt van betekenis kan zijn voor je klanten. Niet alleen willen je collega’s dan werken in je bedrijf maar ook aan je bedrijf. Door je focus op resultaat te verleggen naar hoe je als bedrijf het verschil (blijvend) kunt maken, maak je mensen betrokken. Dit is wat ze trots maakt op het bedrijf waar men werkt en maakt onderdeel uit van de weg naar succes. Ik ben van mening dat dit een positieve bijdrage levert aan het resultaat.

Benodigde strategische wendbaarheid vraagt om: goede interne en externe communicatie; het kunnen beschikken over de juiste data en daadkracht. Je kunt alleen vernieuwen en innoveren als je het vermogen hebt niet te worden opgeslokt door de waan van de dag. Durf stil te staan bij de frustraties en issues die er zeker zijn binnen je bedrijf. Daag al je collega’s uit om mee te denken en te werken naar concrete oplossingen. Jouw collega’s hebben geen probleem met veranderingen maar willen zelf niet worden veranderd.

Vanuit een positieve kijk op zaken kan ik snel de vinger op de zere plek leggen en als buitenstaander met een open vizier en kritische blik met verfrissende ideeën komen.
Dit doe ik vanuit businessperspectief met altijd oog voor de mens.

Kom je graag in contact met Jeroen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp: Nadere informatie

Uw bericht

RenéJeroen Haandrikman