Een nieuw jaar met (te)veel uitdagingen?

Als eigenaar, directeur of manager sta je aan het begin van een nieuw jaar. Een jaar met nieuwe uitdagingen binnen een (mondiale) omgeving die zich kenmerkt als snel veranderend. Steeds meer wordt er van je verwacht, waarbij je ook nog eens weloverwogen keuzes dient te maken.

Er wordt van alle kanten aan je getrokken, over de meest ‘onzinnige’ issues moet je jouw mening geven en het lijkt net of je het werk van anderen doet. Je moet koers houden, reageren op veranderingen maar bovenal zorgen dat het personeel tevreden is en niet wegloopt. Is het nog wel te doen of heb je behoefte aan een navigator die je voorziet van (stuur)informatie, zegt wanneer je moet afremmen / versnellen of een hint geeft om te schakelen? Een ding is zeker, jouw uitdagingen liggen op meerdere niveau’s.

Met een navigator sta je er niet alleen voor. Bekijk de onderstaande video wat een navigator voor jou kan betekenen.

Niet altijd heb je een navigator nodig. Soms is een zetje in de rug voldoende om weer in balans te komen. In hoeverre ervaar je een goede balans tussen jouw ratio, emotie en gevoel? Hoe sterk is de verbinding tussen strategie en factor mens binnen jouw werkomgeving? Ben jij in staat om je eigen toekomst te creëren?

Balans tussen gevoel, emotie en ratio.

Als navigator zorgen wij ervoor dat mensen ertoe doen en weer in staat zijn het verschil te maken. Mensen trots te laten zijn op zichzelf, op hun werk maar bovenal trots op het bedrijf dat ze hebben opgebouwd / waarvoor ze werken. Als “bestuurder” van jou “bolide” stellen we je daarom de volgende vraag: “Is doorgaan zoals je altijd gedaan hebt nog een optie?

Om zeker te zijn of je een navigator nodig hebt, hebben wij een vragenlijst voor je ontwikkelt. Aan de hand van je eigen antwoorden krijg je inzicht in hoeverre een navigator uitkomst kan bieden.

Klik op onderstaande link en beantwoord de vragen.

https://forms.gle/hmiDsY3eWefMiwDy6

Je krijgt van ons vrijblijvend een rapportage zodat je rustig kunt nalezen in hoeverre jij jouw toekomst kunt creëren.

Share this post:
RenéEen nieuw jaar met (te)veel uitdagingen?

Related Posts

Take a look at these posts